ŠKOLA
FUDBALA VALTER

O NAMA

HISTORIJA

Škola fudbala Valter osnovana je 2011. godine. Naš cilj je da u godinama koje dolaze iz ove škole izlaze veseli, zdravi, sportski obrazovani dječaci, što ćemo uspjeti uz pomoć najvećih stručnjaka iz oblasti ovog sporta kod nas.

ZAŠTO ŠKOLA FUDBALA VALTER?

Škola fudbala Valter je posvećena razvoju mladih ljudi u svakom smislu, a to prodazumijeva mnogo više od fudbala. U Školi fudbala Valter se razvoju mladih pristupa sveobuhvatno, pri čemu se poseban akcenat stavlja na edukacije djece o važnosti pravilne i kvalitetne ishrane, zatim na psihološki razvoj djeteta, kreiranje idividualnih planova sportskog razvoja dječaka, rad u učionici (analiziranje mečeva, kreiranje taktike za utakmice, itd.) i kreiranje specijaliziranih programa razvoja. Stoga se može reći da mi, u Školi fudbala Valter, prvo razvijamo zdravu osobu, pa tek onda fudbalera/igrača.

Ukoliko, kao roditelj, želite da vaše dijete, prije svega, izraste u zdravu i kompletnu osobu, upišite ga u Školu fudbala Valter i dajte nam priliku da profesionalnim i posvećenim pristupom damo svoj doprinos na tom putu. Upisi su u toku cijele godine.

MISIJA/VIZIJA

Misija:

Kroz našu ljubav prema igri i inovativnu nogometnu filozofiju potičemo djecu da postignu i nogometne i osobne ciljeve tako što pružamo t reninge svjetske klase i mogućnosti sudjelovanja u nacionalnim i međunarodnim turnirima.

Vizija:

SFV je razvije kao akademija s ciljem da pruži okruženje gdje će mladi naučiti o poštovanju, disciplini, etikama i vrijednostima koje će im pomoći u njihovom dalje razvoju, bolje donošenju životnih odluka i kao osobama i kao budućim fudbalerima.